Uusi albumi Eilen ja tänään kaupoissa

Tiedote 23.8.2017

Uusi albumi Eilen ja tänään on julkaistu.

Albumi Spotifyssa

Tiedote 31.7.2017

Albumi kantaa nimeä Tänään ja eilen. Albumi sisältää ennenjulkaisemattomia Kaseva-kappaleita Asko Raivion ja Mikko Jokelan kynästä. Mukana myös suurimmat hitit ja uusia live-taltiointeja 2017 keikoilta.

Albumin ensimmäinen single-julkaisu Miljoona on julkaistu Spotifyssä kesällä ja noussut muun muassa Soundin Parasta juuri nyt - llistalle. Toinen single Baby baby julkaistaan lähipäivinä.

Tiedote 9.6.2017

Kasevan uusi single Miljoona on julkaistu. Kuuntele kappale tästä linkistä:


Lue virallinen tiedote täältä:


Lehdistötiedote 28.10.2016

Kaseva on suomalainen poprock-yhtye, joka tunnetaan melodisesta, herkästä musiikistaan ja stemmalaulustaan. Kasevan tunnetuimpia kappaleita ovat Stripteasetanssija, Vanha mies, Mari, Tyhjää, Kun maailma elää ja Pena.
Kasevan ensimmäinen aktiivikausi käsitti vuodet 1974–1982, ja 2000-luvun alussa yhtye kasattiin uudelleen esiintymään täysille konserttisaleille ympäri Suomen. Uudella kymmenluvulla hetken hiljaiseloa viettänyt Kaseva palasi esiintymislavoille taas loppuvuodesta 2015. Melodisesta musiikistaan ja stemmalaulustaan tunnettu "Suomen Beatles" on todistanut, että manserock elää. Kuulijakunta ulottuu kolmeen sukupolveen.

Iloisena voimme tiedottaa, että Kaseva julkaisee uutta materiaalia yli 30 vuoden tauon jälkeen.

Yhtye levyttää parhaillaan MSL Studiolla Kihniössä. Työn alla on EP, joka sisältää neljä uutta ennen julkaisematonta kappaletta. Julkaisupäivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Haastattelupyynnöt ja keikkakyselyt välitetään eteenpäin

kasevayhtye@gmail.com