Vieraskirja

Lähetä uusi viesti


Sinikka HussiMoikka1.1.2022 14:56
Etsin teidän kappaletta jossan sanotaan "Jospa huominen tuoda voisi rakkauden"

karkkainenjari58@gmail.comSilloin Kun, sininen kansi30.3.2021 7:30
1 Kyselen mielenkiinnolla Silloin Kun levystä, että mikä painos, mikä ja miksi lp levy on siniset kannet? En muista milloin ko levyn ole ostanut, mutta kauan siitä on aikaa.
2 Ensimmäisellä Kasevan keikalla oli Toijalassa alku vuodesta 1975 lyseolla oli konva silloin. Raahessa 2006 ? ja Rantsilassa 2016? myös Kasevan keikalla. Sittenpä on saanut tyytyä vain vinyylien kautta teidän musiikkiin. Edelleen levynne soi täällä. KIITOS!

Kaitsumoro1.10.2020 21:14
oltiin uuden kokoonpanon ensimmäisellä keikalla Jack the Roosterissa pari viikkoa sitten ja soittohan sujui ihan hyvin , jos jostain täytyy sanoa niin Kasevan tavaramerkissä eli tsemmalaulussa on vähän vielä harjoittelemista mutta tämä menköön uutuuden piikkiin ja se parani kyllä paljon keikan loppua kohti , toinen asia joka itseäni häiritsi oli se että 12 kielinen ei ollut tarpeeksi "päällä" mitä olisin toivonut , mutta sehän on vaan äänimiehen kådestä kiinni. jokatapauksessa hyvä keikka ja tullaan uudestaan , t: Kaitsu ja Kirsi

JivetärKaikkea sitä sattuu22.9.2020 18:15
Mieheni on ollut oikein tosi Kaseva-fani koko ikänsä, enkä itsekään jää heikommaksi.

Kerran olimme konsertissa päivällä Casinolla, ja kun pelihommiin ei illalla ollut kovasti paljon rahaa, niin piti etsiä muuta viihdykettä.

Lähdimme sitten Vanhan Tanssikellariin, se oli vielä silloin olemassa. MIeheni luuli sitä vitsiksi, kun kysyimme lipunmyyjältä, kuka esiintyy. Vastaus oli Kaseva. Ja mikä ihme olikaan, kun se oikeasti olikin paikalla. Ihan vanhingossa siis pääsimme tälle live-keikalle.

Kaikkea hyvää teille ja jaksamista tänä korona-aikana!

RistoTarinat kappaleiden takana18.9.2020 21:50
Kaseva on omassa luokassaan suomalaisessa kevyessä musiikissa. Äänet sointuvat täydellisesti yhteen, sävellykset ja sanoitukset mestarillisia.
Yhtyettä ympäröi myös mystinen aura. Kasevasta ei tiedetä muuta kun heidän musiikkinsa. He ovat hienosti piilottaneet kaiken muun julkisuudelta, mikä on ollut varmasti viisas päätös.
Sellaiset kappaleet kun Kun Maailma Elää, Syksy, Meeri ja Äiti ovat hyvin puhuttelevia ja herättää ajatuksia jostain hyvin surullisista tapahtumista.

mustasurma-mummi11 lapsenlapsen mummi1.9.2020 23:46
5 kertaa elämässäni tää Lapin mustasurma-mummeli on käynyt teidän keikalla enkä koskaan ole pettynyt...nääs kaikki vuodet ollen jaksanut musiikkinne voimalla...kirjoitin kai vuodet mut piti olla vuoskymmenet..Mansessakin asuin muutaman vuoden mut nyt tääl jänkien keskellä kuuntelen teitä <3

Nuuska - Kasevan äänimiesKonsertti28.3.2020 0:26
Koska puolet orkesterista on jo vapaaehtoisesti kotikaranteenissa - ja muutama ihan siinä riskirajalla - eikä nuorempienkaan ole syytä uhmata tappavaa tautia - olemme päättäneet pitää taukoa kaikesta kokoontumisesta ja yhdessäolosta - niin mukavaa kuin se meillekin olisi.

Nettikonserrti edellyttäisi meidän kokoontuvan ja lisäksi paikalle pitäisi myös tulla kuvaajia, ja valaisijoita ja netinhoitajia - liian vaarallista - mutta onneksi netistä löytyy YouTube ja siellä monta hyvää pätkää - myös YLE:n elävästä arkistosta saattaa löytyä helpotusta.

Koetamme pysyä hengissä ja terveinä - koettakaa tekin.

Tapaamme jossain konsertin merkeissä kun tämä pandemia on voitettu!

Fani vuosien takaaKonsertti27.3.2020 19:11
Järjestäkää meille nettikonsertti.

Juha EirikkäMuistoissamme Tapio Rauma15.12.2019 17:49
Miksi kommentointi osio Facebookista on poistettu?
Tuntuu kummalliselta kun eikös tarkoitus ollut nimenomaan muistella?

Kiitos.

Nuuska - Kasevan äänimiesRisto Metso & Pinja Hänninen, Pori29.10.2019 20:51
Valitettavasti kyseisen kappaleen säveltäjä ja sanoittaja kuoli 28. heinäkuuta 1989, joten emme taida olla kykeneviä vastaamaan kysymykseenne.

EijaTapio Rauma13.9.2019 23:00
Lämmin osanottoni. Kaseva on minulle aina se paras. ❤️

Juha EirikkäTapsa R.I.P.3.9.2019 15:34
Paljon mukavia muistoja, oppeja soittotaipaleen alkuajoilta ja myöhemminkin.
Osanottoni suruun.

MikaUlkomailla18.8.2019 20:19
Kaseva on ollut suosikkinini jo neljäkymmentä vuotta. Nytkin Belgiassa soi vanhat Kasevan, unohtumattomat biisit. Se stemmalaulun puhtaus, väkevät sanat, se on jotain. Välillä 53 -vuotiaalle miehelle puskee kyyneltä silmään. Kiitos siitä Kasevalle.

Risto & PinjaLiittyen lauluun "Nallekarhu"10.7.2019 21:04
Tervehdys arvon Kaseva!

Kuuntelimme laulunne ?Nallekarhu? ja meille heräsi muutamia kysymyksiä, joten päätimme kirjoittaa. Laulussa mainitaan ?Joka yö minä metsässä liikun, koko yön minä marjoja syön?. Tämä tuskin pitää paikkansa, sillä marjoja ei ole saatavilla ympäri vuoden, ainakaan näillä leveysasteilla. Tämän lisäksi useat karhut nukkuvat talviunta, eivätkä jouda käyskentelemään metsässä talvella. On toki poikkeuksia, kuten jääkarhu, mutta tämän pääasiallinen ravinto ei koostu marjoista.
Laulussa mainitaan karhulla olevan huopatossut. Mistä karhu on saanut tossut? Eläimillä harvoin on rahaa, ainakaan niissä määrin, mitä huopatossut kustantavat. Laadukkaista huopikkaista maksetaan internetissä jopa yli sata euroa. Karhulla on neljä jalkaa, joten huopikkaisiin uppoaisi helposti pieni omaisuus. Toki on mahdollista, että nallekarhu on sortunut rikokseen ja ryöstänyt huopikkaat ihmiseltä. Todennäköisyys sille, että sattumanvaraisella marjastajalla on juuri karhulle sopivan huopikkaat jalassa, on arvatenkin todella pieni. Neljää huopikasta varten tämän ihmeen olisi täytynyt tapahtua vielä kahdesti.
Nallen jalkojen mainitaan laulussa olevan arat. Mahtaisiko tämä johtua liiallisesta liikunnasta, sillä karhun kerrotaan liikkuvan metsässä joka yö? Toisaalta, kaikki meistä tietävät, kuinka inhottavalta epäsopivat kengät voivat tuntua.
Toivomme, että voisitte ottaa kantaa edellä esitettyihin kysymyksiin, sillä laulu sai meidät molemmat pois tolaltaan. Elämämme on siinä määrin sekaisin, että joudumme nukkumaan yöunet päivällä, kuten laulun nallekarhu
yst.terv: Risto Metso & Pinja Hänninen, Pori

Tammelan kasvattiTerkkuja Kasevalle16.3.2019 23:59
Youtubesta kuuntelen just Kasevan kappaleita, muistelen jo poismennyttä veljeäni Penaa. Pena kävi Kalevassa Myssyssä joskus. Haikeeta on... olin Penasta huolissani minäkin.

Toivottavasti keikkailette taas kesällä täällä Tampereella!

Kari, NokiaKeikkatauko12.3.2019 11:21
Toivottavasti pääsette viimeistään kesällä jatkamaan keikkailua täydellä kokoonpanolla. ps. Kiitos viimeisimmästä tapaamisesta:)

Entinen urkuri KajaaniHieno kappale radiosta11.12.2018 7:53
Sunnuntai 9.12.2018 klo 09.11 Tarja Närhin Iskelmäradio: Unessa, unissa, unelmissa:

5. Kaseva: Et voi jäädä nukkumaan

Tämä kappale oli jäänyt aiemmin kuulematta. Hienot Hammond-soolot ja muutenkin koskettava !

Juha SHauska kuulla8.12.2018 23:05
Kasevan Kirjurinluodon keikka 2016 meni ohi, kun lähdimme heti kesän aluksi lomareissulle. Nyt lukee, että Korjaamolla tammikuussa ja päivä on lauantai. Pitäisköhän nyt lähtee reissuun Porin puolesta, että saos hyvät laulu- ja soittostemmat kuullakseen.

niemj-sn@suomi24.fiVehmainen1.12.2018 0:57
Kamreerilta eli Jannelta Vehmaisista Tampereelta terveisiä! Muistaks meirän joulut Kulkustieltä, Kangasalan puolelta ?? Asun nykyään Vilppulassa. Vehmaisten Pehri nukku pois, ja niin nukun minäkin.Siinä ois hyvä biisin perus alotus, Kunnioittaen kaikkia Vehmaisten jätkiä. T: Janne vaan....

Veikko KivilahtiKeikka Tammikuussa25.11.2018 19:41
Hei.

Ja voi että teillä on keikka 19.01.2019 eli samana päivänä kuin Pellellä 40vuoris juhlakonsertti Helsingin jäähallissa. Ostin Pellen keikalle jo kaksi lippua, minulle ja puolisolleni. Ja nyt kun puolisoni kuuli keikastanne hän haluaisikin mieluummin sinne. Nyt ilmeisesti ostan myös kaksi lippua teidän keikallenne ja puolisoni saa mennä sinne ystävänsä kanssa ja minä menen Pellen keikalle jonkin muun henkilön kanssa.

« Edelliset 20 | Seuraavat 20 »


Lähetä uusi viesti

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Kotisivu: