Vieraskirja

Lähetä uusi viesti


Juha Eirikkä Tampere/ EpiläKaseva Yle-Areenalla5.10.2022 21:04
Moi, nyt on katsottavissa Kasevan keikka
vuodelta -82 (-84) Iltatähti special kuvattu Tampereen messuilla.
Onkin mielestäni parhaita Kasevan keikkoja mitä livenä kuvattu ..homma toimii upeesti ja jätkillä hyvät fiilikset!

Pirjo LehtoHaikan keikka29.8.2022 20:11
Kiitos paljon keikasta. Olimme poikamme luona Haikassa 27.8. ja kuulimme ihanaa, nuoruutemme musiikkia koko illan ja mietin että ketkä mahtavat soittaa Kasevan hittejä. Hyvin kuului 400 metrin päähän. Seuraavana päivänä luin Tamperelaisesta että olikin itse Kaseva. Anteeksi ettei maksettu mitään.

JouniHuippuveto! 28.8.2022 17:50
Kasevalta eilen aivan huippuveto tuo Pirkkalan keikka! Kyllä oli mahtavaa nähdä Kaseva taas keikalla. Ja meitä tyytyväisiä oli lava täynnä😄. Seuraavaa odotellen...

TapsaPaavo Paanila27.8.2022 22:45
Hei, sukututkimusmielessä kyselen. Soittiko Kasevassa trumpettia joskus Paavo Paanila? Mikäli soitti olisin kiinnostunut tiedosta. Keneen voin olla yhteydessä?

NuuskaKaseva keikalla elokuussa Pirkanmaalla27.7.2022 14:01
Tervehdys

Kuten otsikossa lukee - niin järjestämme keikan elokuun lopulla. Tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan lähiaikoina.

Äänimies Nuuska

Jouni Rinta- Keturi, JurvaKeikkaa odottaessa15.7.2022 18:40
Hei, KASEVAn keikkaa on kuumeisesti odoteltu. Voi kun pian pääsis! Ei oo väliä, missä päin Suomea, sinne tullaan joka tapaukses... Toivottavasti nähdään pian👍. T. Jouni

Ikuinen faniKasevan keikkaa odotellen...24.4.2022 0:13
Hyvinkäälle, please ❤

Juha Eirikkä Tampere/ EpiläKasevan levy "Silloin kun"24.3.2022 14:30
Moi, innostuin kirjoittamaan kun joku kyseli aiemmin tuosta "Sinisestä levystä", itsekään en muista koska ilmestyi, olisko ollu 80 -luvulla?
Mutta olen omistanut molemmat.
Se "punainen" heti ilmestyttyä -74 ja se kului ihan oikeasti puhki! :D
Kaivelin arkistoja en löytänyt kumpaakaan, ainakaan vielä?
Sininen levy saattoi jäädä velipojalle ja sitä myöten kadonnut.

Niko VilenMoikka,4.3.2022 21:40
Onko mahdollista kuulla kaseva vielä livenä jossain? Isän lempibändi sitäkautta minulle rakkaaksi tullut. Aivan mahtava bändi jos on keikkoja tulossa haluaisin kovasti kuulla livenä.

hanne.ojanen@gmail.comKeikka kysely5.2.2022 18:50
Moi !
Olin Parkanon urheilutalolla 1978 tai 79
kun KASEVA oli keikalla siä
Oon ettiny tietoo siitä keikasta mutta een löydä
Olisko mahdollista saada päivämäärä ja vuosi
se olis mulle tärkeä tieto

Oon siitä lähtien kuunnellut Kasevaa
Se on ykkös suosikkini VIÄLÄKIN
Menetin sydämmeni teille ja musiikilenne

Askoa suren edelleen
MITÄ SIÄ MAISANSALOSSA TAPAHTU?
EIKÖ ASKO OSANNUT UIDA?

Rakkaudella Hanne

Terkut ja talven jatkoa reille kaikille

Nuuska - Kasevan äänimiesKasevan treenit26.1.2022 23:53
Ihan vaan yleiseksi tiedoksi - Kaseva treenaa ensi lauantaina - paikkaa en kerro - mutta odotamme pandemian helpottumista ja pidämme itsemme valmiina kunnes voimme jälleen tulla esiintymään teille - ja te voitte turvallisesti saapua kuuntelemaan meitä. Menneistä keikoista kiittäen ja tulevia odotellen.

Nuuska - Kasevan äänimies

NuuskaSinikka Hussi26.1.2022 23:48
Taidat tarkoitta tätä kappaletta -
https://youtu.be/CONRlAI0gRY -
Tiedät kai

Nuuska - Kasevan äänimies

Sinikka HussiMoikka1.1.2022 14:56
Etsin teidän kappaletta jossan sanotaan "Jospa huominen tuoda voisi rakkauden"

karkkainenjari58@gmail.comSilloin Kun, sininen kansi30.3.2021 7:30
1 Kyselen mielenkiinnolla Silloin Kun levystä, että mikä painos, mikä ja miksi lp levy on siniset kannet? En muista milloin ko levyn ole ostanut, mutta kauan siitä on aikaa.
2 Ensimmäisellä Kasevan keikalla oli Toijalassa alku vuodesta 1975 lyseolla oli konva silloin. Raahessa 2006 ? ja Rantsilassa 2016? myös Kasevan keikalla. Sittenpä on saanut tyytyä vain vinyylien kautta teidän musiikkiin. Edelleen levynne soi täällä. KIITOS!

Kaitsumoro1.10.2020 21:14
oltiin uuden kokoonpanon ensimmäisellä keikalla Jack the Roosterissa pari viikkoa sitten ja soittohan sujui ihan hyvin , jos jostain täytyy sanoa niin Kasevan tavaramerkissä eli tsemmalaulussa on vähän vielä harjoittelemista mutta tämä menköön uutuuden piikkiin ja se parani kyllä paljon keikan loppua kohti , toinen asia joka itseäni häiritsi oli se että 12 kielinen ei ollut tarpeeksi "päällä" mitä olisin toivonut , mutta sehän on vaan äänimiehen kådestä kiinni. jokatapauksessa hyvä keikka ja tullaan uudestaan , t: Kaitsu ja Kirsi

JivetärKaikkea sitä sattuu22.9.2020 18:15
Mieheni on ollut oikein tosi Kaseva-fani koko ikänsä, enkä itsekään jää heikommaksi.

Kerran olimme konsertissa päivällä Casinolla, ja kun pelihommiin ei illalla ollut kovasti paljon rahaa, niin piti etsiä muuta viihdykettä.

Lähdimme sitten Vanhan Tanssikellariin, se oli vielä silloin olemassa. MIeheni luuli sitä vitsiksi, kun kysyimme lipunmyyjältä, kuka esiintyy. Vastaus oli Kaseva. Ja mikä ihme olikaan, kun se oikeasti olikin paikalla. Ihan vanhingossa siis pääsimme tälle live-keikalle.

Kaikkea hyvää teille ja jaksamista tänä korona-aikana!

RistoTarinat kappaleiden takana18.9.2020 21:50
Kaseva on omassa luokassaan suomalaisessa kevyessä musiikissa. Äänet sointuvat täydellisesti yhteen, sävellykset ja sanoitukset mestarillisia.
Yhtyettä ympäröi myös mystinen aura. Kasevasta ei tiedetä muuta kun heidän musiikkinsa. He ovat hienosti piilottaneet kaiken muun julkisuudelta, mikä on ollut varmasti viisas päätös.
Sellaiset kappaleet kun Kun Maailma Elää, Syksy, Meeri ja Äiti ovat hyvin puhuttelevia ja herättää ajatuksia jostain hyvin surullisista tapahtumista.

mustasurma-mummi11 lapsenlapsen mummi1.9.2020 23:46
5 kertaa elämässäni tää Lapin mustasurma-mummeli on käynyt teidän keikalla enkä koskaan ole pettynyt...nääs kaikki vuodet ollen jaksanut musiikkinne voimalla...kirjoitin kai vuodet mut piti olla vuoskymmenet..Mansessakin asuin muutaman vuoden mut nyt tääl jänkien keskellä kuuntelen teitä <3

Nuuska - Kasevan äänimiesKonsertti28.3.2020 0:26
Koska puolet orkesterista on jo vapaaehtoisesti kotikaranteenissa - ja muutama ihan siinä riskirajalla - eikä nuorempienkaan ole syytä uhmata tappavaa tautia - olemme päättäneet pitää taukoa kaikesta kokoontumisesta ja yhdessäolosta - niin mukavaa kuin se meillekin olisi.

Nettikonserrti edellyttäisi meidän kokoontuvan ja lisäksi paikalle pitäisi myös tulla kuvaajia, ja valaisijoita ja netinhoitajia - liian vaarallista - mutta onneksi netistä löytyy YouTube ja siellä monta hyvää pätkää - myös YLE:n elävästä arkistosta saattaa löytyä helpotusta.

Koetamme pysyä hengissä ja terveinä - koettakaa tekin.

Tapaamme jossain konsertin merkeissä kun tämä pandemia on voitettu!

Fani vuosien takaaKonsertti27.3.2020 19:11
Järjestäkää meille nettikonsertti.

« Edelliset 20 | Seuraavat 20 »


Lähetä uusi viesti

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Kotisivu: